Bezoekersanalyses en advies

 

U weet dat uw website bekeken wordt, maar u weet niet door hoeveel mensen. U heeft geen inzicht in welke pagina’s uw bezoekers bekijken en waar hun websitebezoek eventueel eindigt. Wilt u weten wat bezoekers precies doen op uw pagina, zodat u daar handig op in kunt spelen? MW Concept helpt u met professionele bezoekersanalyses voor uw website. Met behulp van Google Analytics en andere analysetools analyseren we de bezoekersstromen op uw website.

 

Verbeter uw website met bezoekersanalyses

De bezoekersstromen van uw website geven veel inzichten in het gedrag van de bezoekers van uw site. Met die informatie kunt u uw website verbeteren. Ziet u bijvoorbeeld dat veel bezoekers uw website wegklikken op een specifieke pagina? Dat is een signaal dat u de pagina moet verbeteren. Ziet u dat een andere pagina juist veel conversie binnenhaalt, dan weet u dat deze pagina een voorbeeld is voor andere. Maak gebruik van die inzichten, om uw online resultaten te verbeteren. MW Concept helpt u daarbij.

 

Bezoekersanalyses laten ook zien waar de kansen liggen om hogere rankingposities in Google te krijgen. MW Concept kan aan de hand daarvan niet alleen uw website verbeteren, maar ook voor een hogere positie in Google zorgen.

 

Voor klanten van MW Concept is een bezoekersanalyse automatisch onderdeel van de periodieke rapportagebesprekingen.

 

A/B testing

Om pagina’s optimaal te laten presteren, verzamelen we informatie. Bij MW Concept doen we dat door middel van A/B testing. Bezoeker A ziet versie A van de website en bezoeker B ziet versie B. Deze pagina’s hebben kleine nuanceverschillen die bezoekers op verschillende manieren kunnen interpreteren. Zo testen we hoe bezoekers reageren op pagina A en B. Met de resultaten kunnen we uw webpagina’s verder verbeteren.

 

Ook voordeel doen met bezoekersanalyses?

Neem contact met ons op. Wij zijn er op u te helpen!

 

Lees meer over optimaliseren en rapporteren >>

Meer rendement uit uw website halen?
Wij zijn er om u te helpen!