Geoptimaliseerde content creatie door SEO tekstschrijvers

 

Een sterk netwerk van SEO tekstschrijvers

Goede content creatie is cruciaal voor goede uitvoering van uw internet marketing strategie. Maar het schrijven van vindbare webteksten, nieuwsberichten en blogs die ook prettig lezen, is een specialistische klus. MW Concept heeft een groot netwerk met specialistische SEO tekstschrijvers. Voor uw content creatie helpen wij u graag bij het vinden van de juiste SEO tekstschrijver. Samen met deze tekstschrijver(s) zorgen wij voor uw SEO geoptimaliseerde content. SEO staat voor zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimalisation).

 

Wat is SEO geoptimaliseerde content?

De begrippen content marketing en content creatie worden tegenwoordig vaak door elkaar gebruikt. Toch zijn het verschillende zaken. Content creatie is simpelweg het (laten) produceren van communicatieboodschappen. Bij voorkeur afgestemd op uw overkoepelende marketing strategie. Deze content kan bestaan uit blogs, nieuwsberichten of landingspagina’s, maar het kan bijvoorbeeld ook een video of infographic zijn voor uw website of Instagram. Voor goede vindbaarheid via zoekmachines is content optimalisatie belangrijk. Zo wordt het SEO geoptimaliseerde content.

 

Content strategie: groeien door een optelsom

Om echt rendement en conversie uit uw website te halen, is tegenwoordig meer nodig dan alleen ‘even’ de juiste keywords op de juiste plek zetten. Alleen al voor zoekmachine optimalisatie (SEO) van uw belangrijke content is een optimalisatie strategie voor langere tijd nodig. Zodat u bezoekers inhoudelijk ook echt wat te bieden hebt. Zo wordt uw website beter vindbaar in de zoekmachines zoals Google en Bing, prettiger leesbaar voor uw doelgroep en aantrekkelijk en overtuigend voor uw conversie.

Met een langere termijnstrategie voor content optimalisatie ontstaat een belangrijke optelsom van teksten, zoekwoorden en links tussen de teksten. Daardoor snapt Google beter waar uw website over gaat en komt u bij relevante doelgroepen hoger in de zoekresultaten naar voren. Bovendien houdt interessante content met goede links uw bezoekers ook langer vast op uw site. Dat is waardevol voor uw bezoekers, voor uw conversie én uw ranking in Google en andere zoekmachines.

 

Tekstschrijvers voor uw SEO geoptimaliseerde content

Naast een online strateeg en SEO specialist maken organisaties voor hun content creatie steeds vaker gebruik van een gespecialiseerde tekstschrijver. Enerzijds omdat zij meer goede content willen creëren, maar ook omdat SEO geoptimaliseerde content schrijven best complex is. Goede tekstschrijvers zijn al schaars, maar dat geldt helemaal voor goede SEO-tekstschrijvers. Zij moeten onze strategie en de SEO-principes begrijpen, maar ook kunnen zorgen voor prettig leesbare teksten die uw doelgroep overtuigen. En al die kwaliteiten vertegenwoordigd in één tekstschrijver zie je niet zo vaak.

Door onze samenwerking met een goede tekstschrijver kunnen uw online doelen en resultaten een flinke boost krijgen. Daarom helpen wij u graag om de juiste SEO tekstschrijver te vinden. U kunt daarvoor gebruikmaken van ons netwerk van tekstschrijvers. Wij werken bijvoorbeeld vaak met tekstschrijver Eric Hoogeweg (Tekstwerkplaats) of met tekstschrijvers Pieter Pulleman (Pulleman communicatie). Daarnaast zijn er ook een aantal andere freelance tekstschrijvers met verschillende branchefocus beschikbaar. Zij hebben allemaal hun eigen specialismen. Wij vertellen u graag over onze ervaringen en die van onze klanten met deze gespecialiseerde SEO tekstschrijvers.

 

Hoe werkt het in de praktijk?

Hoe werkt onze samenwerking met een SEO tekstschrijver in de praktijk? Dat verschilt natuurlijk per organisatie, maar vaak werkt het ongeveer zo. Als wij samen met een opdrachtgever de online strategie bepaald hebben, maken wij een bezoekersanalyse van uw website met een advies. Daarbij maken we ook een zoekwoordenanalyse voor uw website: voor direct gebruik en de langere termijn. Onderwerpen die hieruit komen, koppelen wij (vaak samen met de tekstschrijver) aan de inhoudelijke thema’s die u zelf wilt uitdragen. Zo krijgen we een waardevolle lijst met onderwerpen voor uw content agenda.

Alle belangrijke onderwerpen komen op een planning en per tekst voor nieuwsbericht, blog of landingspagina (die versterken elkaar ook weer!) stemmen wij vooraf met de tekstschrijver af welke zoekwoorden belangrijk zijn. En als een tekst inhoudelijk akkoord is, doen wij samen met de tekstschrijver nog een korte eindcheck voor de laatste SEO-finesses. Daarvoor benutten wij vooral de actuele expertise in ons hoofd. Want de wetten van Google (en andere zoekmachines) veranderen continu. ‘SEO-tools’ lopen daarbij altijd een beetje achter. Zo helpen wij u om vooraan te staan en gevonden te worden door de juiste mensen.

 

Interesse?

Laat het ons weten via het contact formulier. Wij helpen u graag.

 

 

Verder naar klanten >>

Meer rendement uit uw website halen?
Wij zijn er om u te helpen!