Websiteconcepten

 

Een goed websiteconcept is voor uw website wat een bouwtekening is voor een huis. De architectuur is de basis voor een constructie waar u nog lang mee vooruit kunt. Dat geldt ook voor uw nieuwe website of webwinkel. In een websiteconcept staan alle functies die uw website moet hebben beschreven. De totale structuur is overzichtelijk uitgewerkt in een wireframe (draadframe of schets). Daarmee legt u een stevig fundament voor een website waar u nog jaren succesvol mee kunt zijn. Bij het maken van een websiteconcept staan gebruiksvriendelijkheid en conversie centraal. MW Concept integreert manieren om bezoekers zo eenvoudig mogelijk te laten vinden waarnaar ze op zoek zijn. We bepalen ook op een slimme manier waar de contactmomenten of aankoopmogelijkheden moeten zitten.

 

Een website concept laten maken door een expert

Techniek, usability en de psychologie achter een websitebezoek; dat zijn de elementen die het succes van uw website bepalen. MW  Concept richt zich al sinds 2001 op het maken van complete websiteconcepten, voor grote en kleine websites en webportals en verschillende opdrachtgevers. Vooraf bepalen we welke indicatoren technisch gezien van belang zijn voor uw vindbaarheid. We zetten functionaliteit en effectiviteit voorop, zodat uw website precies doet waar hij voor bedoeld is. Wij helpen u graag om uw website succesvol in te richten.

 

Een goed begin is het halve werk. U bespaart veel geld met een goed ontwikkeld websiteconcept.

 

Wat is een wireframe (draadframe)?

Een wireframe is een schets van de pagina-indeling van de nieuwe website. Dit wireframe is de handleiding voor iedereen die betrokken is bij de realisatie van uw nieuwe website: programmeurs, designers, front-end developers enzovoorts.

 

 

Toe aan een goed websiteconcept?

Neem contact met ons op. Wij zijn er om u te helpen!

 

Lees verder over Bezoekersanalyse en advies >>

Meer rendement uit uw website halen?
Wij zijn er om u te helpen!