Zoekmachine optimalisatie – SEO

 

Zoekmachine optimalisatie  (SEO – Search Engine Optimalisation) zorgt ervoor dat uw website of webwinkel hoger in de zoekresultaten van de zoekmachines weergegeven wordt. Bezoekers zullen uw website of webwinkel daardoor eerder vinden. Door belangrijke punten (indicatoren) in uw website aan te passen en te optimaliseren, indexeren de zoekmachines uw website beter en krijgt u een betere positie in de zoekresultaten.

 

Wist u dat Google naar meer dan 200 indicatoren op uw website kijkt om te bepalen op welke positie deze wordt weergegeven?

 

Zoekmachine optimalisatie door een SEO-expert

Hoe bereikt u een hogere positie in Google? Daarvoor moet u precies weten aan welke punten in uw website u aandacht moet besteden. Optimaliseren van die punten kost veel tijd en inspanning, zeker als u niet weet waar u op moet letten. Een SEO-specialist weet precies waar uw website aan moet voldoen om een betere ranking te krijgen en kan daardoor efficiënter te werk gaan. Dat scheelt u een hoop zoekwerk en tijd en is op langere termijn veel goedkoper dan online adverteren (SEA).

MW Concept optimaliseert eerst de techniek achter uw website. Daarna richten we ons op de inhoud en zorgen we ervoor dat u ook met de content beter scoort. Als we alle facetten van uw website verbeterd hebben en u een aantoonbaar hogere positie in Google en eventueel andere zoekmachines hebt bereikt, is de basis voor de optimalisatie van uw website geslaagd.

 

Analyseren, monitoren en bijsturen

Presteert uw website goed of kan het nog beter? Sluit uw geoptimaliseerde website nog aan bij het zoeksysteem van de grote zoekmachines? Als de basis van uw website geoptimaliseerd is, blijven we analyseren, monitoren en bijsturen. Google verwerkt namelijk jaarlijks meer dan 1.500 grote en kleine aanpassingen aan het zoeksysteem (algoritme). Die aanpassingen kunnen invloed hebben op uw resultaten. MW Concept houdt dit periodiek voor u in de gaten, zodat wij u kunnen laten zien wat die aanpassingen betekenen voor de prestaties van uw website. Als dat nodig is kunnen we daarop anticiperen. De resultaten tellen, daarom nemen we ieder kwartaal de analyserapportages van uw website met u door zodat u inzicht krijgt in wat we bereikt hebben.
Maak zoekmachine optimalisatie onderdeel van uw totale businessstrategie. MW Concept blijft betrokken bij uw bedrijf zodat we kunnen inspelen op actuele ontwikkelingen.

 

Optimaliseren waar het kan en adverteren wanneer het moet!

Wilt u sneller resultaat of wilt u de concurrentie in de organische zoekresultaten een stap voor blijven? Dan is online adverteren (SEA) iets voor u. Met een ondersteunende online advertentiecampagne als aanvulling op zoekmachine optimalisatie bereikt u eerder een positie op de eerste pagina van de zoekmachines.
MW Concept adviseert u bij het bedenken van kostenefficiënte oplossingen, ook als alternatief voor uw bestaande advertentiecampagne. Als gecertificeerd Google partner staan wij garant voor een professionele ondersteuning.

 

Met MW Concept kiest u voor?

  • Actuele kennis van zoekmachinetechnieken en rankingfactoren,
  • Up-to-date informatie over beleidswijzigingen van Google,
  • Jarenlange ervaring in het verbeteren van websites en webwinkels,
  • Inzicht in werkwijze en resultaten.

 

Wat kan zoekmachine optimalisatie voor u betekenen?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn er om uw vragen te beantwoorden.

 

Verder naar Online adverteren SEA >

Meer rendement uit uw website halen?
Wij zijn er om u te helpen!